ساختمان NO FURTHER A MYSTERY

ساختمان No Further a Mystery

ساختمان No Further a Mystery

Blog Article

به علاوه استفاده از شیشه رنگی در این پروژه برای اولین بار در نمای ساختمان به کار رفته است که همانند کمربندی روی نمای ساختمان خود نمایی می کند.

برای پوشش نمای این پروژه از کاشیکاری استفاده شده که ملهم از کاشیکاری های مسجد شیخ لطف الله اصفهان می باشد.

این پروژه نمونه ای دیگر از نماهای مدرن اجرا شده در تهران می باشد. یکی از خواسته های کارفرما استفاده ی حداکثر از نور، تأمین دید و گسترش پروژه از درون به بیرون بود که موجب تعریف مجسمه‏ وار بنایی کاملا مدرن و ساده گردیده و رنگ غالب سفید و نوارهای تیره رنگ دور آن با پنل‏های براق و درخشنده‏ ی مس امکان رؤیت گذار زندگی بنا در مرور زمان با تحول رنگ مس را به عرصه کشانده است.

سندسازی تولید شده توسط معماران، نقاشی‌های اولیه، نقشه‌ها و مشخصات فنی، ساختار و ضعیت ساختمان یا هر سیستم دیگری را که ساخته خواهد شد یا ساخته شده است، تعریف می کند. واژه “معماری” همچنین برای توصیف دیگر سیستم های طراحی شده به ویژه در فناوری اطلاعات هم بکار برده می شود.

ارتباط با طراحی و ساخت‌وساز ساختمان‌ها یا محیط‌های ساخته‌شده، می‌باشد.

این ساختمان مسکونی نیز یکی دیگر از پروژه های دفتر معماری شهاب علیدوست و همکاران می باشد که در تهران قرار گرفته است. در طراحی نمای این ساختمان به منظور حفظ حریم خصوصی و چشم انداز داخلی، پوسته ی شفاف اصلی مهم و اساسی بود.

برای جلوگیری از اتلاف گرما، بافت شهر کاملاً متراکم است. سنگ به عنوان متریال اصلی در نمای ساختمان ها به کار می رود و بیش تر ساختمان ها دارای نمایی با طیف رنگی کرمی-خاکی هستند.

محمد تقی قربانی گفت: بهمن ۷, ۱۴۰۱ در ۷:۱۱ ب٫ظ با سلام و عرض ادب این قسمت را نگاه کردم فوق العاده بود خسته نباشید مهندس قربانی

روان قداح، ساکن ۲۰ ساله این محله که آواره شده و ارتباطش با خانواده را هم از دست داده گفته است که «نیروهای اسرائیل مجتمع های مسکونی به ویژه در منطقه خان یونس در مرکز شهر را هدف قرار دادند.»

فرهنگ باستانی ایران، از سبک معماری عمیقی برخوردار است. ایلامی‌ها، هخامنشیان، هلنیستی‌ها و دیگر سلسله‌های پیش از اسلام، آثار سنگی برجسته‌ای را از عظمت معماری خود، به جای گذاشتند. چغازنبیل و پارسه از این آثار هستند و هر دو در سال ۱۹۷۹ میلادی، به عنوان میراث جهانی یونسکو شناخته here شدند. مجموعه آثار رهبانی ارامنه ایران در سال ۲۰۰۸ م، به عنوان میراث جهانی یونسکو ثبت شد؛ معماری این مجموعه، نمایانگر ترکیبی از فرهنگ‌های بیزانس، پارسی و ارمنی است.

این مرحله مخصوص شرکت های طراحی معماری است که کار ساخت و ساز پروژه را خودشان انجام نمی دهند و به پیمانکار واگذار می کنند.

راهنمای طراحی / طراحی نما / معماران ایران / معماری معاصر ایران

ساختمان مسکونی روزن نمونه ای دیگر از معماری شهر تاریخی اصفهان می باشد. طراحان نمای ساختمان را بر اساس ساختار و کاهش حجم در برابر سطح و منطبق با عملکرد فضای داخلی، پنجره هایی رو به جنوب با توجه به اقلیم اصفهان با سایبان متحرک طراحی کردند تا دید داخلی میسر نشود.

در این ویکی‌پدیا پیوندهای زبانی در بالای صفحه و هم‌تراز با عنوان مقاله قرار دارند. رفتن به بالا.

Report this page